Tudnivalók 40 felett

40 éves kor felett egyre jobban oda kell figyelni a látásunkra. A szemlencsék öregedése miatt közelre egyre rosszabbul látunk, és ekkor jön elő a rejtett szemhibák egy része is.

Rejtett szemhibának nevezzük azt a jelenséget, amikor addig jól láttunk távolra és közelre is és néhány hónap alatt előbb közelre majd távolra is csak hunyorítva, vagy jó megvilágításban tudunk olvasni vagy dolgozni.

Ehhez részletes szemorvosi vizsgálatra van szükség, ahol megállapítják a szemhibát, vagy az öregszeműséget (presbyopia), amit szemüveggel jól lehet korrigálni. Ebben a korban kell részletesebb szemvizsgálatot végezni a zöldhályog kiszűrésére és egyéb szembetegségek/szemfenéki elváltozások megelőzésére.

Multifokális szemüveggel minden távolságra (közelre, köztes távolságra és távolra is) jól látunk, és úgy érezhetjük, mintha visszanyernénk fiatalkori látásunkat.

Jelentkezzen be szemvizsgálatra: online bejelentkezéshez kattintson ide

Töltse le kuponunkat! Regisztráljon 3 000 Ft kedvezményért!

Dr Pólik Teréz szemész szakorvos rendelési ideje:
Kedd: 17:00 - 19:30
Csütörtök: 17:00 - 19:30
Szombat: 8:00 - 12:00

 

 

Szemvizsgálatra

bejelentkezés

Lorem Ipsum is that it has a more-or-less normal distribution of letters, as opposed to using 'Content here, content here', making it look like readable English.

Bejelentkezés

Tetejére