Multifokális szemüveg

A multifokális szemüveg lehetővé teszi, hogy viselője minden távolságra (közelre, közes távolságra és távolra is egyaránt) jól lásson. Külöböző tipusai vannak.

I. Széles csatornájú multifokális szemüveglencse

A legjobb minőségű multifokális szemüveglencse. Hatalmas csatorna szélesség és minimális széli torzítás jellemzi. Azoknak ajánljuk, akik a legjobbat szeretnék a szemüknek.

II. Közepes csatorna szélességű multifokális szemüveglencse

A csatorna szélessége közepes, ezért kényelmes viselet főleg kezdő multifokális lencse viselőknek ajánljuk. A szemüveglencse szélén a torzítás közepes fokú

III. Keskeny csatornájú multifokális lencse

Hátránya, hogy csak a keskeny csatornán keresztül lehet élesen látni, széli részeken a torzítás nagy fokú!

Üzleteinkben a multifokális szemüveglencsék széles márka és tipusválsztékban kaphatóak. Kollégáink mindenben segítenek a legmegfeleőbb multifokális szemüveglencse kiválasztásában. Büszkék vagyunk arra, hogy az általunk készített multifokális szemüvegeket vásárlóink büszkén viselik, és folyamaotsan visszatérnek hozzánk, mivel már 21 éve foglalkozunk multifokális szemüvegek készítésével, ezért tudjuk, hogy milyen előnyei és hátrányai vannak az egyes tipusoknak, így az ön szemének legmegfelelőbbet tudjunk ajánlani.

Multifokális szemüveg mellé ajánlott munkaszemüveg használata.

Jelentkezzen be szemvizsgálatra: online bejelentkezéshez kattintson ide

Töltse le kuponunkat! Regisztráljon 3 000 Ft kedvezményért!

Dr Pólik Teréz szemész szakorvos rendelési ideje:
Kedd: 17:00 - 19:30
Csütörtök: 17:00 - 19:30
Szombat: 8:00 - 12:00

 

 

 

Szemvizsgálatra

bejelentkezés

Lorem Ipsum is that it has a more-or-less normal distribution of letters, as opposed to using 'Content here, content here', making it look like readable English.

Bejelentkezés

Tetejére