Bemutatkozás

A Junior Optika Kft, mint a családok optikája 1993 ban egyéni vállakozásként indult egy kis üzlettel a Géresi utcán a szemészeti szakrendelő mellett, azért, hogy szemészet és látszerészet egy helyen legyen megtalálható.

Az orvos által felírt recept alapján a szemüveg elkészítését látszerész mester végzi az orvos utasításainak maximális betartása mellett. Ennek az együttműködésnek köszönhető, hogy a felírt szemüveggel garantált a jó látás!

Gyermekek esetében, a szemüveg pontos elkészítése különösen fontos. A pontos elkészítés már a szemüveg keret választásnál kezdődik. Gyermekeknél például fontos, hogy ne csússzon le az orrukra, mert sokszor felette néznek ki, ami csak árt. Multifokális szemüvegnél szintén befolyásolhatja a szemüvegkeret választás a jó látást.

Szakembereink szívesen segítenek önnek a megfelelő szemüvegkeret kiválasztásában és alternatívákat ajánlanak a szemüveglencse kiválasztásához is.

 

Szemvizsgálatra

bejelentkezés

Lorem Ipsum is that it has a more-or-less normal distribution of letters, as opposed to using 'Content here, content here', making it look like readable English.

Bejelentkezés

Tetejére